Casa interiør produkter

Vi tilbyr i disse periodene eksklusive produkter , til svært lave priser, . Vi er grossist og leverandør til butikker indenfor gaver og interiør i Scandinavien. Jeg sitter derfor med et ganske stort varelager som jeg selger til reduserte priser. Vurderer å prøve meg som forhandler for casa interiør.

Da føler jeg det er lettere å selge interiør uten å vise fysiske produkter. Kan du tenke deg å jobbe med casa interiør ?

Interiør Galleriet AS. Sosialt, gøy og ikke minst får du presentere fantastiske, lettsolgte produkter 🙂 ta kontakt med meg . Gjelder kun hos elins casa interiør så langt lageret mitt rekker. Nettbutikk med gave, interiør og hestesport! Casa Nova Lysestake Kuler Krystall H: cm.

Bli blant de første som får vite om nye produkter og tilbud ved å registrere deg på vårt nyhetsbrev . Legger inn litt utvalg fra casa interiør sine produkter. Noen tatt fra katalogen, andre bilder fra mitt hjem! De oppdaterer hjemmesiden sin nå, .

Imens gleder jeg meg over at det fremdeles er supersalg hos Casa og. Casa Design er en gave- og interiørbutikk i tredje etasje på Kløverhuset i Bergen. Annelin Bakken Fugglehus hyller.

I hvilken stand er dette produktet ? Nydelig liten speilbrikke med perlekant. Da får jeg se om jeg liker det nok til å fortsette. Men fine produkter det har de.

Så Casa produktene kommer nok til å prege Mortens og mitt nye . Casa Design på Jessheim Storsenter tilbyr produkter innen tekstil, keramikk, glass, dekorasjonsgjenstander, lys, gaver og duft til hjemmet. Rett før påske var jeg på en demonstrasjon av Casa interiør. Der var det mye lekkert og det var selvsagt noe som måtte bli med meg hjem.

Beskrivelse, Nøkkeltall, Ledere. Our collection is available at our San . Vi trenger flere nye forhandlere for å dekke en stadig økende etterspørsel etter våre produkter. Spørsmål: Hva syntes du om disse produktene fra CASA ? Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.

Lamper, potter, interiør , telysholdere. Bordlampe sort og sølv M.

Viser til (av produkter ) . Du kan snike på produktene HER ;). Velkommen til vår verden av vakkert interiør. Hos oss finner du produkter som gir hjemmet ditt særpreg, stil og eleganse. Kolleksjonen fornyes tre ganger hvert.

Casa Fetsund er en liten butikk i Fetsund sentrum med et bredt utvalg av gaver, interiør og leker. Se vårt utvalg av dame- og. Ellers er vår filosofi å ha et bredt utvalg av produkter , men lite av hvert produkt.

Du vil alltid finne noe nytt hos Casa. Hos CasaNordic har vi fokus på at have et unikt udvalg af møbler til fair priser. Det er håndlavet produkter , som hver især er unikke.