Fryse babymat beholder

Husk å ALLTID merke maten du fryser ned med dato og innhold. Har dere tips til gode, tette beholder i egnede størrelser til å oppbevare og fryse barnemat i? Gjerne firkantede som tar minst mulig plass i . Du kan fryse ned hjemmelaget barnemat i glass, poser eller plastbokser. Slik sikrer du deg best at maten beholder alle næringsstoffene. Er det noen som har tips til bra måter å fryse ned babymat ?

Jeg lager store porsjoner, og fryser heller ned sånn at jeg har til flere. Babyer blir plutselig til barn når de begynner å spise selv. Med riktig og trygt utstyr går jobben lettere både for både deg og den lille. Hjemmelaget babymat er derfor noe jeg virkelig brenner for. Ikke bare er det billig , men.

Smoothie er super babymat. Mamma bruker enten isbit former eller små bokser når hun fryser maten. Når det ikke kokes beholder man jo alle de gode næringssoffene .

I starten når babyen din ikke spiser så mye, er det lurt å fryse ned i små porsjoner og da kan et isterningsbrett være lurt, velg da et som er litt . Brother Max Beholder for babymat gjør det super lett og enkelt å lagre babymat. Ta gjerne med hva dere fryser i og hvordan dere gjør det når dere. Og du kan være klar til å lage deilig, næringsrik og hjemmelaget babymat. Da beholder du mer av vitaminene og mineralene. Hvis du har lyst til å tilberede store porsjoner med barnemat og fryse den ned til senere, trenger du også dette:.

Tenkte jeg skulle skrive et lite innlegg om hjemmelaget babymat. Selv har jeg veldig godt fryseplass , og jeg tenker å lage mye forskjellig mat nå framover og fryse ned i. Derfor aprikoser beholder fargen ved tørking bla. Da mine barn skulle starte med fast. Det som blir til overs fryses ned i posjoner, og du har middag for flere enn en dag.

Den kan du putte rett i en beholder som blender innholdet sammen. Barnemat på glass eller flaske er spesielt utviklet for å oppfylle barnets . Jeg lager middagsmat i fryseposer , og hvis jeg og babyen skal ut (6-måneder), . Kjør i mikseren til tynn mos. Har du noen praktiske forslag til hvordan jeg skal fryse ned maten jeg lager.

Når vi dro ut tok vi med en slik beholder og fikk varmet opp på . AVSLUTTET KONKURRANSE.

Jeg lager ofte opp smoothie i store mengder og fryser ned i smoothieposer. Disse er perfekte til dagsturer, barnehagen, .