Hvordan lage filtkuler

Toving er så lett og alle kan gjøre det! I denne DROPS video viser vi hvordan man kan lage et gryteunderlag med tovete kuler i DROPS Alaska. En video er verdt tusen ord.

Jeg føler meg litt treg med dette prosjektet, men det tar mye lengre tid enn man tenker, og det er mye pirk. Jeg er veldig nøye på at minst mulig .

Kuletepper er blitt utrolig populære de seneste årene – sådan lager du ditt eget. På bildene under ser du hvordan jeg syr på den fjerde ullkulen: 10. Du har kanskje beundret kuleteppet fra Hay, men har du tenkt at du kan lage det selv?

Her er bloggernes ullkuletips! Min plan var å lage et rundt teppe, som alle de nydelige teppene til molekule. Jeg startet først med å lage mange slike små grupper med kuler, som.

Har du bilder av baksiden, Dvs tips til hvordan du har festet kulene . I dag tok jeg med meg filtkuler til stranda for å lage bordskåner :).

Søstrene Grene (stk i pakkene). Det kan gå med så mye som 10. Hvordan lage filt baller og ett filt teppe . Jeg har hatt disse hvite filtkulene liggende siden før jul, og har vurdert fram og tilbake.

Plutselig tenkte jeg at en dot-vase hadde vært morsomt å lage ! Jeg har sett slike i interiørblader, men ikke kommet på tanken at man kan lage dem selv. Anna lager årets adventskrans hvert år like før jul. I år har hun valgt å bruke. Se, og bli inspirert av hvordan Anna dekorerer.

Spill av DIY-videoen og se hvordan Anna omhyggelig lager en uro av sugerør, perler i vårfarger og filtkuler i flere størrelser. Tag-arkiv: Filtkuler. Vanskelig å velge hvordan kulene skal tres – alt er jo så pent!

Ferdig filtede ull kuler – ja, man kan godt lage sine egne, men det. Filtkuler i ull, i forskjellige farger, kuler til trekanten, kuler til sekskanten. Bestem deg for hvilken fasong du vil lage bordskåneren din i. Dette teppe kunne jeg lage selv, mente hun!

Hver pose kostet i Danmark ca danske kr og inneholdt filtkuler i forskjellige farger. Superfint:) Lurer veldig på hvordan det går med prosjektet! Men nå har jeg endelig klart å klippe sammen filmen om hvordan man lager baby -Uro som jeg.

Da er hjemmelaget Baby-Uro en ypperlig ting å lage. Fordi stofformene kan lages av stoffet i gamle klær og vatten du fyller . Innimellom legger hun ut egne prosjekter, slik som denne flotte kransen laget av filtkuler. Diana lager gull av gråstein og er kjent for sine flotte . Jeg har også sett på de filtkulene i det siste, tenkte på å lage sånne i gave.

Se hvordan du kan lage ditt eget her: honestlywtf.