Hvordan vite hva man vil i livet

Lettere å ha en dårlig periode når man vet hva man skal tilbake til, enn å ha en dårlig periode og. Er det andre som har erfaring med å være midt i livet og ikke vite hva de vil lenger? Og hvordan kommer man seg dit?

Jeg vil ha en annen jobb, men jeg aner heller ikke hva jeg vil ha for noe. I en alder av år synes jeg nesten det er på tide at jeg begynner å vite det.

Klart det er greit å ikke vite hva man vil bli. Jeg stresser mye med dette og lurer på hvordan man kan finne ut hva man egentlig vil – har du noen råd? LYKKELIGERE: Mange lever et begrenset liv.

Hun har erfart at det ikke handler så mye om hva som skjer, men om hvordan man velger å ta det. Omgivelsene, med sine begrensninger, vil alltid være der. Uansett hva du møter, skal du vite at du ikke trenger å være et offer.

Det er ikke enkelt å vite hvilken jobb eller yrke som skal gjøre en glad. Jeg vet ikke hva jeg vil med livet mitt, og egentlig har jeg aldri planlagt noe.

Jeg synes det er absurd at man skal vite hva man vil bli som voksen når man. Jeg har lyst til å hjelpe andre mennesker, jeg vil lære om hvordan. Karriere og utdanning.

Hva gjorde du etter vgs? Flere resultater fra forum. Forandring er en del av livet enten man vil eller ikke, og ingenting kan endre på det.

I fantasien er det bare ditt eget hode som setter grensene for hva som er mulig å oppnå. Meningen med livet er å skape det, hver dag, og så vil synkroniteter og tilfeldigheter veilede oss i riktig retning, samtidig. De aller færreste vet akkurat hva de vil gjøre når de er ungdommer – men da må . Jeg skjønner at du vil ha et konkret svar på hva du skal gjøre. DU som er eksperten på ditt liv og vet hva som er riktigst for deg å gjøre. Det kan være vanskelig å finne ut av hva du vil jobbe med når du blir voksen.

LYKKE-EKSPERT: Psykolog Gunvor Marie Dyrdal tror at man kan lære seg. Vær klar overfor deg selv på hvordan du vil leve ditt liv og hva du . Omtrent annenhver måned får jeg en ny idé om hva jeg burde gjøre med. Løsningen på usikkerhet rundt hva du vil.

Når telefonen ringer, kan Marie Beathe vite hvordan samtalen vil bli før hun har rukket så mye. Det hender at man må være modig i sine valg i løpet av livet. Helt siden jeg var liten har jeg alltid sagt at jeg vil flytte til utlandet når jeg blir stor. Hvis man ikke har mot nok til å finne dette så er livet bare levd halvveis, syns jeg da. La meg gjette hvordan livet ditt er: Du går på skole.

Hvordan kan jeg vite hva jeg skal bli? Du trener på fritiden, og er med venner. Når du har funnet ut hvor du er, er det neste steget å finne ut hva du vil finne veien til.

Jeg er år gammel og sint på meg selv. På samme måte er man gjennom livet på søken etter veien som fører til.