Lag din egen bar

I Tid for hjems konkurranse Se hva jeg har laget finnes det flere originale løsninger på barer. Mange har designet sin egen hjemmebar. Her kan du se hvordan du lager din egen bar som ikke trenger å bli gjemt vekk i. Tine gjorde om kjellerboden til bar.

Utstyret du trenger for å mikse perfekte drinker på hjemmebane. I dagens marke med den stadig økende populariteten til å tilbringe netter ute på byen, kjører en pub er like mye .

Det hele begynte med ønsket om å starte noe eget , forteller Thomas. Vi visste at vi ville lage en bar med varm belysning. Trenger noen gode ideer til en bar i kjelleren :). Jeg skal til å bygge en bar i kjellerstuen min.

Jeg er ferdig å bygge min egen bar i kjelleren min, er det andre som har. Eg har simulert eit hjåsvæve medan eg hadde mitt skue over eit av dine fotografier. Har du alltid ønsket å åpne din egen generiske bar , men stadig møtt på problemer? Hvor langt er et shuffleboard?

Lag din egen høyprotein bar selv!

Barkjøleskap, Bardisker, Askebeger, Glassoppheng m. Se oppskrift her og nyt den til et mellommåltid i helgen eller som snacks til lørdagsfilmen! Om du vil lage din egen bar hjemme, kan du ikke slurve med innredningen. Balkonbar og balkong hangbar gjør du mye mer moro! MÅLE DIN BALKONG OG LAGE EN PLAN. Jeg har nå prøvd å lage min helt egen proteinbar.

Den ble utrolig go men ingenting kan måle seg med de ekte questbarene. Tilgang: Tilgang for alle. De aller fleste av dere har hørt om questbarer, men det dere kanskje ikke vet er at . Tamar og lot si: Gå til din bror Amnons hus og lag til maten for ham! Da tog Tamar Kagerne, som hun havde lavet, og bar dem . Det er veldig enkelt å lage egen granola bar , og mye sunnere også.

Med denne oppskriften kan du lage din egne sunne granola bar og du vil spare i tillegg! HJEMMELAGET: Å lage sine egne energibarer trenger slett ikke være. TRANEBÆR: Er sunt og godt å ha i energibarene dine.

Lørdag er den store dagen for Styrkeprøven, Trondheim-Oslo. Siden jeg ble bitt av sykkeldillen i fjor sommer har det store målet vært dette løpet . Gloppen Hotell har sitt eige . For å lage din egen reiserute, klikk Add to Excursion for å legge noe til.

Legg Toppen Bar til i reiseruten din. Brudes Bar kan tilby alt du måtte ønske innen forfriskninger og drikke. Espressotrenden er her. Baren ligger i det vakre. Og nå vil vi ha det tilgjengelig i .