Legge belegg oppå gammelt belegg

Jeg har et våtromsbelegg på badegulvet mitt som jeg gjerne vil fornye. Kan jeg legge nytt våtromsbelegg oppå , eller må det gamle belegget. Jeg vil legge nytt belegg på gammelt belegg. Min mann mener det blir for mykt og lett å få hakk om man mister noe ned.

Vi har varmekabler i . Kan vi legge nytt gulv rett oppå det gamle?

Vi vurdere å legge nytt gulvbelegg på kjøkkenet hvor det i dag er vinyl. Vi vurderer å legge et nytt vinyl- gulvbelegg på badet, og i den forbindelse lurte jeg på om det er ok å legge dette oppå det gamle gulvbelegget . Har et gammelt belegg fra 80-tallet som mildt sagt ikke ser uut! Jeg har kjøkken og stue i ett og i dag ligger det gulvbelegg på gulvet. Jeg ønsker nå å legge fliser på kjøkken gulvet og parkett i stuen. Så lenge det gamle gulvet er flatt og har fine skjøter, går det helt fint å legge nytt gulv oppå.

Både vinylbelegg og laminat er egnet til dette. Må jeg lime, eller kan jeg legge det løst?

Rull ut belegget innendørs og la det ligge over natten, da blir det enklere å håndtere og. Hvis du har tenkt å legge ditt vinylgulv oppå et gammelt vinyl- eller. Du kan legge et nytt undergulv med et utjevnende basislag og.

Vinyl er vantett, og er derfor velegnet som gulvbelegg på bad og andre våtrom . Vi må legge nytt gulvbelegg på soverommet, og har hørt det kan være vanskelig å fjerne det gamle. En baderomseier lurer på om vinylbelegg og veggplater kan. Jeg fraråder å legge ny vinyl på gammelt belegg , spesielt når gulvet . Vi skal pusse opp gammelt bad i 2. Vedheft til eksisterende belegg vil også være en utfordring. Vi i Villas ekspert på maling, tapet og gulv, Kristian Owren, svarer:.

Myke, heterogene vinylbelegg , såkalt boligvinyl, er dårlig egnet for. Gulv Ekspertene er enige: Sommeren er den perfekte tiden for å legge nytt gulv. Kan jeg da legge kablene rett på belegget ,eller må jeg bruke typ. Er det mulig å legge fliser rett på baderomsbelegg ? Svar: Du bør ikke ta noen snarveier når det gjelder ba for det er et dyrt rom å pusse opp . Få anbud på baderomsbelegg i Østfold. Legge homogent baderomsbelegg ca.

Grunnarbeid med fjerning av gammelt belegg og sparkling er gjort.

Bordene bøyer og topper seg. Eksempel på gammelt betonggolv uten isolasjon og fuktsperre. Fukt stiger opp fra grunnen og belegget blærer.

Når du legger et nytt gulv og du vill være sikker på å få et gulv som holder lenge er det. Hvordan legge laminatgulv, vinylgulv eller tregulv. Tenkte jeg skulle legge nye varmekabler rett oppå det gamle belegget , avrette og legge nye fliser. Men hvis det er veldig gammelt ( de blir morkne over tid ) eller som du selv sier svi merker av ting som har stått oppå vil jeg . Hva er det du skal legge oppå igjen?

Hvis det er vinylbelegg og ikke linoleum (som IKKE er det samme) så . Uansett om du legger nytt oppå gammelt , eller starter helt forfra med et. Når du skal legge et nytt gulv, må du først se på gulvet som du allerede har: Er det jevnt? Men fagfolk advarer mot å ta for lett på oppussingen.

Saken fortsetter under bildet GAMMELT : På høy tid for oppussing for dette badet. Felles for alle typer gulvbelegg er at underlaget må være av en viss. Om du velger å legge det nye gulvet oppå en gammel parkett eller laminat, bør du legge.

Min sønn vil pusse opp badet, men har ikke mulighet til å ta å legge nytt gulv.