Lurt av bedriftsøket

Dagen etter jeg fikk opprettet mitt enkeltpersonforetak ble jeg ringt opp kl 09. Dyre tilbud om hjelp mot svindelkataloger – Forbrukerrett. Advarer mot å bli lurt på Black Friday.

JA på SMS og klarte seinere ikke å. Har du latt deg lure a bedriftssoket?

For fjerde gang i år blir jeg kontaktet av svindlerne fra bedriftsøket ( bedriftsøket.no) som hevder jeg er en . Selskapet Mdhuset AS har fått flere klager mot seg fra selskaper og enkeltpersonforetak som mener seg lurt av telefonselgere de trodde ringte . Næringslivets Sikkerhetsråd (NSR), som stadig opplever at mange næringsdrivende blir forsøkt lurt. Bedriftsøket har nylig prøvd å lure Haugaland Avløserlag, men klarte det ikke. NØTTERØY: Bedriftseier Atle Axelsen har blitt lurt av kataloghaier før. I Oslo ligger også firmaet som faktisk heter bedriftsøket.

Et konkret tilfelle nå nylig omhandler en selger fra bedriftsoket.

Jeg skjønte med en gang at jeg hadde blitt lurt og ringte tilbake. Måtte spørre etter en del minutter oog dette er gratis? Det var det jo ikke så fikk ikke lurt meg.

Lurt til en avtale i bedriftsøket. En tannlege, en hudpleier og en optiker er blant de nær 4småbedriftene som er bedratt av fiktiv fakturering, ifølge Oslo-politiet. Mange sender ut fakturaer som er laget for å lure mottakeren, . Det er neppe noen overraskelse for dem som leser min blog at . Men kanskje lurt og bruke pengene på nettet med direkte inn på . Nettsiden bedriftsoket.

Folk er redde for å bli lurt. Mottar du et krav som du mener er feil, ta umiddelbart kontakt med den som krever deg for penger. Husk at det alltid er lurt å kunne dokumentere at du har tatt.

Jeg har lest innlegg hvor enkelte som føler seg lurt har fått frekke svar. Svindel, Svindelforsøk. Jeg ble naturligvis lurt trill rundt, og kan ikke skylde på noe annet .

Jeg skal ALDRI mer stille et kritisk spørsmål uten å ha et lite lurt smil om . Vi får ofte henvendelser fra kunder som er blitt utsatt for slike ting, og som ønsker å advare andre mot å bli lurt. Det er to former for svindel som vi oftest får høre . Det er et helvette å komme ut av hvis man først er så dum og takker ja. Main menu Skip to content.