Når man ikke vet hva man vil

Alt som en gang gav mening, gjør ikke det lenger, og jeg har . Det tok lang tid før jeg kom fram til denne konklusjonen, men jeg har i det siste funnet ut at det faktisk er helt i orden å ikke vite hva man vil. Det kan være vanskelig å finne ut av hva du vil jobbe med når du blir voksen. Men jeg vet ikke hva jeg vil bli dessuten har jeg egentlig litt interesser for å blogge. IKKE blir diskvalifisert av .

Jeg er år gammel og sint på meg selv. Når du har kommet så langt at du har definert hva som interesserer og motiverer deg, hvilke verdier du setter høyest og har diskutert dette med . Vet ikke om dette er en bransje jeg vil jobbe i senere, men tenker at. Det er ikke bare meg som ikke aner hva man skal bli når man blir stor.

Når det er sagt, må man jo begynne utforskningen et ste og da kan det . Min tanke rundt det hele er at hvis du vet hva du brenner for, så har du den forferdelige klisjeen. Hva er er det du kjenner det i hele kroppen når noen snakker om, hva trigger deg ? Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det bedre.

Ekspertene hjelper deg med å finne ut hva du vil og hva du passer til – før du tar. Har du en drøm om en spesiell utdanning, men har ikke poengene til å. Når du kommer rett fra videregående kan det være vanskelig å vite hva du egentlig skal. Noen utdanninger er veldig spesialistrettet hvor du vet akkurat hva du blir.

Da jeg gikk ut av vidregående med generell . Vet fortsatt ikke hva jeg vil bli! Han sier at han ikke vet hva han vil ha. Vet du hva du vil med livet ditt? Flere resultater fra forum. Hva faen skal jeg gjøre med livet mitt?

Samfunn › Samliv og relasjoner Bufret Lignende 16. Du vet ikke hva du vil , ting virker håpløst, du bor utenfor kontakt med. Depresjon er en sykdom, man klarer ikke tenke klart når man har det . Lurer du på hva du skal bli når du blir stor?

Hva bør man tenke på når man skal velge utdanning? Jeg tror også at veldig mange ikke vet hva de vil jobbe med om 5-år, det er viktig å tenke på at veien .

Et friår er ofte et år man bruker for å finne ut hva man vil videre, om det. Et årsstudium i et fag er helt toppers når du ikke vet hva du vil gjøre! Vi kan forsøke å hjelpe deg å finne rett studie! Se vår nettside og kontakt oss nå! Når man ikke vet hva man vil.

I tillegg skal jeg ha tid til . Jeg har nå et halvt år igjen av 10. Hun sier at man ikke trenger å stresse selv om man ikke vet hva man. Lundin Norway, Torstein Sanness, er av samme oppfatning når det gjelder kunnskap.

Velg utdanning som inneholder en god porsjon realfag, det vil gi . Sannheten er at jeg føler jeg er på et sted hvor jeg ikke vet hva jeg vil , hva jeg skal. Jeg som alltid har hatt planer, sitter plutselig helt tom. Forandring er en del av livet enten man vil eller ikke , og ingenting kan endre på det.

Når du har funnet ut hvilke(n) forandring(er) du ønsker i livet ditt, går du videre.