Natron som tarmrens

Kjært barn har mange navn. Vi har 5gode grunner for å bruke natron oftere, hvorfor gjør vi ikke det da? Her er årsaker til at du bør bruke natron : 1. Natriumbikarbonat, bedre kjent som natron , kan hjelpe med vekttap.

Det er dog viktig å ikke innta mer enn tre spiseskjeer per dag, ettersom høyere doser kan . Leste denne bloggen idag og ble nysgjerrig.

Jeg sliter med en del plager. Spesielt muskelplager. Kroppen vil ikke kvitte seg med avfallsstoffer . Jeg pleier å ta en liten teskje natron oppløst i vann før jeg legger meg og når jeg våkner. Dette fordi jeg drikker en del kaffe og ofte er sur i . En slik indre tarmrens er et fint utgangspunkt for å så igjen med gode melkesyrebakterier og starte et sundt kosthol spise mye frukt og . En blogger skriver at hun har gått på Natron -kur i dager og merker stor forskjell.

Natron er ikke bare billig i bruk, men miljøvennlig og har utallige bruksområder utover å være et hevemiddel i bakst.

Så jeg føler at jeg ikke har noe å tape på å prøve. Noen påstår at natron du . Alupunktur koster 3kr pr gang. Om natron hjelper like bra som . Alle får fullstendig mage og tarmrens å får garantert ikke omgangssjuke i år . Jeg har blitt rene Natron pusheren i det siste.

Jeg begynte å søke på surt blo og alskens andre saker, og det førte meg til PH i kroppen… Dessto mer jeg leste om det, og for sur kropp, dess . En skje natron ( eller bakepulver) oppløst i et glass med vann, og drikke det fort. Ingefær te har også god effekt på sur mage. For meg så snudde det med noe så enkelt som natron som et basisk kosttilskudd. Reduksjon av stress og noen tilpasninger i livet generellt og et godt kosthold. Magnesium, natron , kalium, kalsium.

Trenger å øke inntaket av saltene så lenge morgen urin er under 7. Saltene kjøpes fra min hjemmeside og heter phour . A tykktarm og tarm rens kan bidra til å eliminere giftstoffer som blir lagret i. Rense tarmene med natron. Lever, galle og tarm rens Uke 3.