Rikstv min side

Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Gjør det selv på Min side. Favoritter – velg dine favoritter. RiksPakken – bestselgeren.

TV Sport Premium med C More Film . Vi gir deg TV overalt.

Skal du stenge hytta for vinteren? Husk at du selv kan fryse abonnementet ditt på min side. Har du endret e-postadresse siden sist, benytt ny bruker. Da vil ny registreringsinformasjon knyttes opp mot eksisterende Min Side bruker. Hvis samme e-post er . Du kan fryse abonnementet ditt (sette på pause) i de periodene TV-en og mottakeren din ikke er i bruk.

Det koster 7- hvis du selv gjør det via min side og 20- . Bestill AvtaleGiro, eFaktura eller en kombinasjon av begge på Min side. Med AvtaleGiro betaler du regningene raskt og enkelt.

Med eFaktura får du regningene . Jeg får meldingen Vi fant ingen kunder med den oppgitte informasjonen Telefonnummeret ditt er sannsynligvis ikke registrert hos oss, opprett ny bruker ved å . Via kundesenteret, 20-. Dette gjør du enkelt via Min side. Full fleksibilitet og . KID-nummer finner du på din siste faktura fra oss, som er lett tilgjengelig på Min side. TV skal være raskt og enkelt.

Etter registrering kom jeg inn på min side og alt så ut . Norges raskeste nettbutikk! Skriv ut denne siden . Hva har endret seg siden sist vi testet en dekoder fra Strong? Dekoderen har også en Mini CA-modul for programkortet, som nå er på . Bytte kanaler inne på min side var jo kjempelett.

Pad-appen med samme brukernavn og. Men fremdeles overrasket at man har tilgang til enkelte kanaler uten . Har du ikke opprettet MinSide -bruker, kan du gjøre det eller endre passordet på. Du kan endre passordet på Min Side på rikstv.

Digital-TV – Distribusjon.