Tatovering betydning tre prikker

Tre prikker plassert som i en trekant på håndbaken mellom tommel og pekefinger. Noen som vet hva dette betyr. Er bare nysgjerrig av meg, . Flere resultater fra forum.

Generell debatt innlegg 11. Anonymforum – Skravle.

Flere gamle sjømenn har tatovert disse tre prikkene etter de har seilt gjennom . Kom på spørsmål når jeg leste tråd under her, hehe. Har sett at enkelte mannfolk har tatovert tre prikker (mersom punktene på en trekant) på . Det var en gjeng i Norge som brukte denne tatoveringen , husker ikke helt. Tattoen har alderig hat en god betydning , og den eneste grunnen for at.

En som hadde alle tre prikkene var altså en garva sjømann som ikke . Det var din motivasjon for å tatovere deg, å vise at du var sjømann? For sjømenn stod de tre prikkene vanligvis for ”tro, håp og kjærlighet”, .

De tre prikkene står for Mi vida loca (mitt gale liv) og betyr at de merkede lever. Saddam Hussein) bruker også denne tatoveringen. Det samme som Anker, kors og hjerte) Det blir også brukt i gjenger. Samme betydning , men du . Nu har jeg snart set et hav af mennesker der har sådan en tatovering , hvor de har tre prikker på højre hånd.

Nogen der kan give mig et entydigt . I alle årtider så har tatoveringer hvert en del av det å være sjømann. Tre tatoverte prikker ved venstre tommelrot, hva betyr det? Fikk mine tre prikker operert vekk for noen år siden, kanskje like greit for betydningen av dem var jeg ikke . En hyppigt forekommende tatovering er tre prikker på venstre håndryg mellem tommel- og pegefinger.

SIDE2):- Du har sikkert sett folk i sosiale medier som har tatovert et semikolon. Og nei, det er ikke av grammatiske årsaker – det er faktisk en . Jeg har sett en del gamle tullinger som har små prikker på hånden, mellom tommel og pekefinger. Jeg mødte en fyr med tre prik tatoveringen og det er defor jeg selv leder efter . Størrelse, plassering og design har stor betydning for hvordan en tatovering blir seende ut.

Marthe Bøe Nilsen (22) Jeg har tre stykker, som alle betyr noe. Både lace tatovering , og enklere motiver som streker og prikker er det .

Så jeg bestemte meg for at jeg skulle ta en tatovering. For de tre prikkene og sirkelen rundt er ikke noe jeg tok fordi jeg syntes det var kult, annerledes eller fint. Så enkel men har så mye betydning.

Vist intet tegn i hele tatoveringens historie . Min tante tror at sjømenn som ble akterutseilt hadde dette merket, for å kunne få hjelp til å finne frem til skipet de hørte til.